Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što je policija lovila Čeha

Slavonski Brod: Nijemac vozio 243 km na sat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometni policajci su zaustavili osobni automobil marke Ferrari, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je brzinom od 243 kilometra na sat upravljao 24-godišnji njemački državljanin sinoć nešto poslije 20 sati autocesti Zagreb - Lipovac kod Slavonskog Broda.

Vozeći prevelikom brzinom i ne držeći se desne prometne trake, vozilom je prelazio iz jedne trake u drugu, izvijestila je Policijska uprava Brodsko-posavska. Također nije držao potrebit razmak kada se kreće iza drugih vozila, te je vozila požurivao davanjem svjetlosnih znakova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjegao naoružan, ali bez plijena Pljačka i dojava o bombi povezani, ranjeni pljačkaš u životnoj opasnosti Slika nije dostupna Ured za nacionalne manjine: 'Poduzima se sve da se riješe problemi Roma Slavonskog Broda'

>> VIDEO: Policija lovila Čeha koji je Likom jurio 246 km/h

Policija je protiv njega podnijela prekršajni nalog kojim je novčano kažnjen, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene