Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao naoružan, ali bez plijena

Pljačka i dojava o bombi povezani, ranjeni pljačkaš u životnoj opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za pljačkašem banke u Slavonskom Brodu.

On je s mjesta zločina pobjegao na tamnoplavom motociklu, izvjestio je glasnogovornik PU brodsko-posavske Antun Jakobović. Jakobović je potvrdio da su u pljački sudjelovala dva razbojnika. 'Jedna osumnjičena osoba je ozlijeđena, a za drugom se traga, druge detalje utvrđujemo', izjavio je Jakobović. Na novinarski upit može li se povezati pljačku s dojavom o postavljenoj bombi u zgradi Brodsko-posavske županije Jakobović je rekao da je 'policija izašla i na tu dojavu i obavila sve sigurnosne pripreme'. Prilikom pretrage utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi, rekao je.

Prema dosad prikupljenim saznanjima vrlo lako se mogu dovesti u vezu ta dva događaja. 'Za sada možemo reći da se traga za osobom koja se udaljila na tamnoplavom motociklu, da je imala tamnu jaknu i tamnu kacigu', rekao je Jakobović. Nije mogao potvrditi špekulacije kako je i razbojnik u bijegu ranjen.

Pročitajte i ovo Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..." Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“

Drugi razbojnik pobjegao je bez plijena, ali je naoružan. Grad je djelomice u blokadi. Policija pregledava vozila, pa mole građane za razumijevanje i suradnju.

>> Sl. Brod pod policijskom opsadom: Ranjen pljačkaš, stradao i policajac!

Operativni zahvat nad uhvaćenim razbojnikom je završen i prema podacima iz slavonskobrodske bolnice on je zbog zadobivenih teških ozljeda u životnoj opasnosti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene