Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoze nisu optimistične

Slavonski Brod: Djevojčicu teško ozlijedila petarda bačena s balkona u masu ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaestogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena prilikom eksplozije petarde u masi ljudi na brodskom Korzu.

Od petarde bačene s balkona zgrade u najvećemu slavonskobrodskom stambenom naselju Andrije Hebranga, jučer u 2 sata poslije ponoći teško je ozlijeđena 12-godišnja djevojčica. Još uvijek neutvrđeni počinitelj zapaljenu je petardu bacio među skupinu koja je na središnjem šetalištu u ovom naselju, kojeg stanovnici nazivaju Korzo, slavila Novu godinu.

Pročitajte i ovo Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Tijekom novogodišnjeg slavlja u Hrvatskoj 10 ozlijeđenih

U eksploziji je stradalo oko nesretne djevojčice, koja je hitno operirana i hospitalizirana u brodskoj Općoj bolnici dr. Josipa Benčevića. Kako neslužbeno doznajemo, zdravstveno stanje ozlijeđene dvanaestogodišnjakinje vrlo je ozbiljno, a prognoze za ozlijeđeno oko nisu nimalo optimistične.

Novogodišnja noć u Slavonskom Brodu tako je, unatoč upozorenjima policije i drugih nadležnih institucija, obilježena ozbiljnim incidentom uzrokovanim neodgovornom uporabom pirotehničkih sredstava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene