Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Šibenik: Tinejdžeri poginuli u naletu putničkog vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje tinejdžera, mladić i djevojka, poginuli su u ponedjeljak navečer u naletu putničkog vlaka pokraj Šibenika.

Dvije osobe poginule su u naletu putničkog vlaka u ponedjeljak navečer u 22:55, izvijestila je policija. Radi se o vlaku koji je vozio na relaciji Šibenik Perušić.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Policija je potvrdila kako su poginuli mladić i djevojka koji su šetali prugom kada je na njih naletio vlak. On je imao 19 godina, a ona 16.

Zagreb: U naletu vlaka poginula pješakinja

Pognuli su u naletu vlaka 5828 koji je 22:20 sati krenuo iz Šibenika prema Perkoviću, piše Šibenik.In.

Šibenske hitne službe zaprimile su dojavu da je vlak naletio na dvoje ljudi na Ražinama oko 22:27 sati. Portal navodi da je strojovođa uzalud signalizirao i kočio.

Na teren su sinoć izašli dežurni županijski državni odvjetnik i vještak za željeznički promet koji su sa desetak istražitelja pokušavali utvrditi što se dogodilo.

'Vlakom je upravljao 28-godišnji strojovođa iz Perkovića. Očevidom na mjestu događaja je rukovodio Županijski državni odvjetnika, a nazočan je bio i prometni vještak. O ovom događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku', priopćila je PU šibensko-kninska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene