Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Sesvetama

Danima pili vodu u kojoj je bilo tijelo mrtvog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Analiza vode iz sesvetskog spremnika u kojem je pronađen leš trebala bi biti gotovo danas, a policija istražuje radi li se o ubojstvu.

Nakon što je jučer u vodospremniku u Sesvetama pronađen leš muškarca, postoji sumnja u potencijalnu zarazu koju je mogla izazvati konzumacija vode u kojoj se raspadalo tijelo. U Zavodu za javno zdravstvo danas bi trebala biti gotova analiza sporne vode, a u tijeku je i istraga o smrti muškarca pronađenog u vodospremniku kako bi se utvrdilo radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Nepoznat identitet Pronađen leš muškarca u Zagrebu

Stanovnici tog dijela zagrebačke županije kažu kako već neko vrijeme sumnjaju u kvalitetu vode. Zato se jučer predsjednik lokalnog vodovoda u Glavnici Gornjoj iza Kašine, Josip Kašnar, uputio sa svjetiljkom u lokalni vodospremnik i naletio na stravičan prizor. 'Bilo je oko 9.30 sati. Popeli smo se na spremnik, podigli poklopac te sam se ja s baterijom u ruci spustio unutra. Ugledao sam jeziv prizor. Na površini vode plutalo je tijelo, rekao bih mlađeg muškarca', rekao je Kašnar.

>> Sesvete: Pronađeno tijelo mrtvog muškarca

Predsjednik mjesnog odbora rekao je kako je muškarac bio obučen u vojničko odijelo s ruksakom punim kamenja na leđima, a da je blizu njega pronađena i zahrđala puška.

Stanovnici istočnog dijela zagrebačke županije apeliraju da im što prije osiguraju zalihe pitke vode dok se njihovo vodospremnik ponovno ne osposobi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene