Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Peć koja ih je grijala, uzrokovala požar

Sestre blizanke ostavile troje djece da umru u požaru kuće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sestre blizanke su optužene za ubojstvo nakon što su ostavile svoje troje djece kod kuće da umru u požaru. Sestre su pokazale 'ekstremnu ravnodušnost 'prema djeci. Vatra je započela nakon što su ostavile otvorena vrata pećnice kako bi djeci bilo toplo, prenosi dailymail.

Akeevia Lajoseia Abner i Tekeevia Lajoseialan Abner, obje 18 godina, pritvorene su u ponedjeljak. Trogodišnje Aniyia Abner i Takia Abner i 22-mjeseči Michael su djeca koja su umrla u kući od požara, dok su njihove majke bile vani.

Pročitajte i ovo Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku

Istraga pokazuje da je pećnica ostala otvorena što bi mogao biti izvor požara u kojem je poginulo troje djece. Istražitelji pretpostavljaju da je pećnica ostavljena otvorena da bi djeci bilo toplo.

Oni su također otkrili da je madrac u kući blokirao vrata, tako da djeca nisu uspjela pobjeći i da su htjela. Majke su najvjerojatnije stavile madrac na vrata da ne bi djeca izašla iz kuće dok su one vani.

Scott Pilgreen, pomoćnik državnog instituta za požar , rekao je da su pronašli jedno dijete u spavaćoj sobi, a drugo dvoje u hodniku.

Djeca su prevezena u bolnicu Atmore, gdje su umrli u kratko vrijeme. Uzrok smrti je izravno udisanja dima, ali sva djeca su pretrpjela stravične opekotine.

Majke su uhićene i ako budu proglašene krivima, mogu dobiti 10 godina zatvora za svako dijete.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene