Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Satniku HV-a tri godine zatvora zbog kokaina i oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni satnik HV-a Ilija Štampar (50) iz Zaboka danas je na Županijskome sudu u Zlataru osuđen ukupno na tri godine zatvora za držanje radi preprodaje 90,9 g kokaina i posjedovanje dva pištolja s prigušivačima.

Štampar je proglašen krivim što je 29. kolovoza prošle godine u svojoj "opel vectri" imao 90,9 grama kokaina koji je, po mišljenju suda, htio preprodati, a za što je dobio dvije godine i šest mjeseci zatvora.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan

U garsonijeri, kojom se Štampar povremeno koristio, pronađena su i dva pištolja s prigušivačima te vaga s tragovima droge, zbog čega je dobio deset mjeseci zatvora.

Izrečena mu je jedinstvena kazna od tri godine zatvora.
Vijeće nije prihvatilo Štamparovu obranu da mu je policija podmetnula drogu što je on više puta ponavljao na sudu. Olakotno mu je ocijenjeno što je otac dvoje maloljetne djece koje uzdržava, dok mu je otegotno što je držao veliku količinu droge i, po sudskom vijeću, opasno oružje s prigušivačima.

Štamparu, koji je prošloga ljeta uhićen u zajedničkoj akciji zagorske i zagrebačke policije, do pravomoćnosti presude produljen je pritvor u kojemu se nalazi od konca kolovoza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene