Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U trgovačkom centru

Policija pregledala snimke: Pijanom Rusu koji je pretukao kćer (2) određen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je istražni zatvor od 30 dana Rusu koji je osumnjičenom za zlostavljanje kćeri (2).

Zbog osnovane sumnje na kazneno djelo povrede djetetovih prava, istarska policija jučer je provela kriminalističku istragu nad ruskim bračnim parom, koji ljetuje u Puli.

Danas ih je ispitao državni odvjetnik, a potom večeras i sudac istrage koji je 37-godišnjem Rusu odredio jednomjesečni istražni zatvor, dok je 47-godišnja Ruskinja, nakon što ju je ispitao državni odvjetnik, puštena na slobodu.

Ruski turisti su u utorak navečer došli u jednu trgovinu u vidno alkoholiziranom stanju, nakon čega je muškarac iz još neutvrđenih razloga nasrnuo na svoju malodobnu kćer, prema procjenama svjedoka u dobi od dvije godine, i istukao je do krvi.

>> Policija uhitila pijanog oca koji je izudarao kćerkicu u trgovačkom centru

Događaj obiteljskog nasilja zaposlenik trgovine prepričao je jednoj novinarki, koja se o tome objavila članak, nakon čega je policija reagirala i krenula u istragu te uspjela uhvatiti roditelje i uhititi ih.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske, Nataše Vitasović, pregledane su i video snimke tog događaja, snimljene video-nadzorom u pulskom trgovačkom centru.

U međuvremenu se u istragu uključio i pulski Centar za socijalnu skrb, koji je pretučenu rusku djevojčicu i njenog malo starijeg brata privremeno smjestio na sigurno. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Na području Hrvatske u međunarodnoj akciji uhićena petorica pedofila međunarodna akcija U Hrvatskoj uhićena petorica pedofila: Podijelili i učitali više od 46 tisuća datoteka seksualnog zlostavljanja djece

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene