Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija završila očevid

Pucnjava u Jurišićima zbog tučnjave prije 30 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijskim očevidom do sada je utvrđeno kako je u jučerašnjem oružanom obračunu u caffe baru 'Omega' u Jušićima, kraj Opatije, počinitelj ispalio više hitaca iz pištolja prema dvojici muškaraca, nanijevši im ozljede od kojih je 30-godišnji muškarac na mjestu preminuo a drugi zadobio teške tjelesne ozljede.

Počinitelj je nakon izvršenja kaznenog djela pobjegao iz lokala, no ubrzo je pronađen. Izvijestivši o dosadašnjim rezultatima policijskog očevida i kriminalističkog istraživanja oružanog sukoba u Jušićima, jučer oko 16,30 sati, policija navodi kako istragu nastavlju službenici Policijske postaje Opatija i Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

U policijskom izvješću ističe se kako su se trojica muškaraca - A.K. (30) i S.K. (26) iz Rijeke te D.V. (28) iz Matulja - sukobili unutar lokala, prvo verbalno, a potom i fizički, pri čemu je 28-godišnjak ispalio više hitaca iz pištolja prema drugoj dvojici. Pogođeni 30-godišnjak je od zadobivenih rana na mjestu preminuo, a 26-godišnjak je s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život prevezen na KBC Sušak, i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja bolnice.

Tučnjava u baru u kojem je napadač redar

Počinitelj kaznenog djela, koji je pobjegao iz lokala, ubrzo je pronađen. Po završetku kriminalističkog istraživanja bit će doveden u Istražni centar riječkog Županijskog suda zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva i pokušaja ubojstva.

Kao mogući motiv oružanog sukoba policija navodi svađu i tučnjavu, do koje je između trojice muškaraca došlo prije tridesetak dana, i to u lokalu u kojem je počinitelj kaznenog djela zaposlen kao redar.

>> Oružani obračun u Jurišićima kraj Rijeke, jedna osoba stradala

Policija također navodi kako se za vrijeme jučerašnjeg oružanog sukoba u caffe baru 'Omega', osim osoblja, nalazilo i nekoliko gostiju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene