Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fizički sukob eskalirao

Oružani obračun u Jušićima kraj Rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Operativno-komunikacijski centar primorsko-goranske Policijske uprave (PU) izvijestio je večeras kako je u obračunu u Jušićima uporabljeno vatreno oružje te da je u tom obračunu jedna osoba smrtno stradala.

U caffe baru 'Omega' u Jušićima pokraj Rijeke danas popodne je oko 16,30 sati izbio je fizički sukob u kojem je sudjelovalo nekoliko osoba, navodi policija i dodaje kako je u obračunu rabljeno i vatreno oružje, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Veršić.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Tom prilikom jedna je jedna osoba smrtno stradala a dvije su ozlijeđene. Jedan od mladića s ozljedama opasnima po život prevezen je u KBC na Sušaku dok je drugi prema informacijama kojima policija raspolaže tek lakše ozlijeđen.

Poznati policiji

Očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kao i kriminalističko istraživanje su u tijeku. Glasnogovornik Veršić je potvrdio da su sva trojica upletenih u oružani sukob otprije poznati policiji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene