Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo tragova kočenja

U teškoj prometnoj nesreći u Puli poginula je pješakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu oko 16 sati dogodila se prometna nesreća na križanju ceste D-66 i Ulice Valica u kojoj je preminula jedna osoba.

U utorak poslijepodne u 16:15 sati, na križanju državne ceste D-66 i Ulice Valica u Puli dogodila se teška prometna nesreća. Ozlijeđenoj je osobi pružena medicinska pomoć te je prevezena u Opću bolnicu Pula gdje je nedugo nakon dolaska nažalost podlegla ozljedama te preminula.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U stravičnom sudaru automobil se prepolovio, poginule dvije osobe

Detaljnim očevidom utvrđeno je kako je pješakinja, čiji će identitet naknadno biti objavljen, prelazila kolnik državne ceste Pula-Labin, a u trenutku prelaska pješačkog prelaza na nju je osobnim vozilom iz pravca Pule naletio 69-godišnjak iz Velike Gorice.

Kako doznajemo nije bilo tragova kočenja na cesti,a vozač Hyundai Accenta udario je pješakinju na pješačkom prelazu koja je zatim udarila o poklopac motora te vjetrobransko staklo.

Nakon što je prevezena u Opću bolnicu Pula, podlegla je ozljedama te preminula u 17:20 sati.

TRAŽI SE Marijan Stančin, nestao je 4. svibnja: 'Gubi mu se svaki trag'

Zamjenica općinskog državnog odvjetnika naložila je detaljnu obdukciju tijela kao i automobila, a protiv 69-godišnjaka biti će podignuta kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene