Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

U stravičnom sudaru automobil se prepolovio, poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 18:15h u ponedjeljak dogodila se teška prometna nesreća u naselju Mraclin kod Velike Gorice.

Na dionici državne ceste D30 kod mjesta Mraclin oko 18:15 sati u ponedjeljak došlo je do teške prometne nesreće. U sudaru dvaju osobnih automobila smrtno su stradale dvije osobe.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Kako doznajemo, 51-godišnji vozač  BMW-a upravljao je automobilom u mjestu Vukovina u smjeru Siska. Kada se približio raskrižju s gradskom cestom za mjesto Mraclin nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti zbog čega je prešao u suprotni trak i sudario se s Opel Corsom kojom je upravljao 39-godišnjak.

Poginuo motociklist: Udario u ogradu i pao s motora

Nakon naleta, BMW se nastavio kretati te udario u ogradu i zatim sletio u odvodni kanal. Od siline udara automobil se prepolovio, a vozač i putnik su smrtno stradali.

Vozač Opel Corse u nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede, a njegov putnik lakše. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb.

Državna cesta D30 zbog nesreće je bila zatvorena između 18.20 i 21.30 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene