Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica mladića teško ozlijeđena

U prometnim nesrećama smrtno stradale dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića zadobili su teške ozljede nakon što su popodne s motociklom izletjeli izvan kolnika u Dućama nedaleko od Omiša, potvrdila je splitska policija.

Nesreća se dogodila oko 14:15 sati kada su 20-godišnjak i 27-godišnjak u zavoju, iz još neutvrđenih razoga, motociklom izletjeli izvan kolnika. Obojica su kolima Hitne medicinske pomoći prebačeni u splitsku bolnicu gdje su primili liječničku pomoć. Obojica su sada stabilno i izvan životne opasnosti.

>> U moru kod Omiša otkrivena eksplozivna naprava

Jutros je u prometnoj nesreći na makarskom području život izgubio 25-godišnji vozač. On je oko 2:50 sati na cesti Igrane-Živogošće, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom 'passat' i sletio izvan kolnika te udario u rasvjetni stup. Od zadobivenih ozljeda umro je na mjestu prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Teška nesreća na A3: Jedna osoba poginula, druga u bolnici Ilustracija Očevid u tijeku Poginula jedna osoba: Teška prometna nesreća između čvorova Križišće i Šmrika

Plomin: Poginuo motociklist

Tridesetjednogodišnji motociklist s područja Matulja smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se oko 11 sati dogodila na cesti Pula - Rijeka, izvijestila je istarska policija.

Nesreću je skrivio 72-godišnji vozač automobila iz Vozilića koji je kod skretanja ulijevo za naselje Kušari oduzeo prednost motociklistu koji je 'hondom' dolazio iz smjera Rijeke, rekla je glasnogovornica policije Nataša Vitasović.

Motociklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene