Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Progutao kokain pa mu ugrađena premosnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugledavši policiju, koja je na temelju naloga Županijskog suda, trebala pretresti stan koji koristi Ljubiša Đukanović (44) iz Pule, Mario Peruško (54) koji se zatekao u stanu progutao je 10 grama kokaina koji je pripremao za konzumaciju.

Da je progutao kokain, priznao je liječnici u Hitnoj medicinskoj pomoći, a kako mu je naglo pozlilo, hitno je upućen u Klinički bolnički centar na Sušaku. To je policijska verzija događaja koji se zbio prošlog četvrtka u stanu u Krležinoj ulici u Puli, piše Jutarnji list. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

Prema policijskom izvješću, u stanu koji koristi Đukanović nađeni su heptanoni, droga, pištolj i dvije digitalne vage. Prema policijskim informacijama i Đukanović i Peruško otprije su poznati po zloporabi droga.

Policija je upotrijebila silu i lisice radi svladavanja aktivnog otpora, sprječavanja bijega i uništavanja predmeta kaznenog djela, rekla je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

Peruško se i nakon toga opirao i pokušao je udariti policajca. Policija tvrdi da se sam nekoliko puta udario u komade namještaja.

Ova službena policijska verzija ima, međutim, i drugu stranu. Mario Peruško je, prema riječima njegove nevjenčane supruge Ljiljane Đukanović doživio infarkt zbog policijske brutalnosti.

Prema njezinim riječima, čim su ušli u stan, policajci su napali njezina nevjenčanog supruga Marija, udarali mu glavom u pod, tukli ga gdje su stigli i odmah mu na ruke stavili lisice. Odvjetnik Milanko Vuković najavio je prijavu protiv pulskih policajaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene