Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik Vukovara šokiran

Vezali mu i maltretirali ženu, obitelj dobila policijsku zaštitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati razbojnici sinoć su upali u stan vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe i napali njegovu suprugu. Poručili mu 'neka se prestane bahatiti'.

Kako neslužbeno doznaje Hrvatski radio Vukovar, Željka Sabo, napadnuta je oko 20 sati u središtu Vukovara.

Pročitajte i ovo Uhićenja zbog napada u Vukovaru Uhićeno pet osoba Svim napadačima iz Vukovara određen istražni zatvor Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu"

>> Upali u kafić kod Knina i urlali: 'Ima li ovdje četnika?'

Napad se dogodio tako što su na vrata stana pozvonili nepoznati maskirani počinitelji te nakon što im je gospođa Sabo otvorila vrata, upali u stan, vezali i maltretirali.

Supruga vukovarskog gradonačelnika bila je u bolnici, a sada se nalazi na kućnoj njezi. Policija je utvrdila kako je u napadu pretrpjela lakše ozljede. Napadači su navodno poručili gradonačelniku Vukovara 'da se prestane bahatiti'.

Napadači nisu ukrali ništa iz stana, a policija intenzivno traga za njima.

Sam gradonačelnik Željko Sabo, po saznanju da mu je supruga pretučena, ostao je vidno uzrujan, no naglasio je kako ne zna tko bi mogao stajati iza tog napada.

Dodao je, međutim, ako se slučajno radi o osobama protiv kojih se vode istrage, zbog toga jer je on upozoravao na njih, da neće odustati.

Sabo je rekao da vjeruje da će policija pronaći počinitelje. Ministar policije Ranko Ostojić potvrdio je da je obitelj Sabo dobila policijsku zaštitu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene