Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Đevrskama

Upali u kafić kod Knina i urlali: 'Ima li ovdje četnika?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Đevrske pored Knina dvojica muškaraca upala su u kafić vičući 'Ima li ovdje četnika? Tko je ovdje Srbin?' Napali su jednog 57-godišnjaka, isprevrtali inventar, a zatim pobjegli.

Dvojica muškaraca upala su danas oko podneva u kafić 'Tera' u Đevrskama pored Knina urličući 'Ima li ovdje četnika? Tko je ovdje Srbin? Gdje su vam dokumenti?'. U dvorište kafića dovezli su se BMW-om, a nakon što odgovor na pitanje nisu dobili, fizički su napali jednog 57-godišnjaka, koji je u 'Teri' sa suprugom mirno ispijao kavu. Poslije svega su isprevrtali inventar u lokalu.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

>> Gradonačelnica Knina poziva Lustiga da pokušaju ponovno s projekcijom o holokaustu

Premda ga nisu ozbiljnije ozlijedili, zbog čega nije ni zatražio liječničku pomoć, napadnuti je 57-godišnjak, inače rodom iz Đevrska, ali s dugogodišnjim prebivalištem u Poreču, izrazito potresen divljanjem dvojca koji je nakon napada pobjegao.

Policija ih je relativno brzo pronašla u obližnjim Kistanjama, a glasnogovornica šibensko-kninske PU Marica Kosor potvrdila je da su uhićeni zbog napada i ozljeđivanja spomenutog Porečanina. 'Mogu potvrditi da su privedeni 19-godišnjak iz Kistanja i 30-godišnjak iz Knina', izjavila je Kosor. Premda se spominju informacije da su napadači bili naoružani i pijani, taj dio priče u policiji zasad nisu potvrdili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene