Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjeluje više od 130 osoba

Potraga za Antonijom se nastavlja: Pretražuju se ceste oko Radučića i Kravlje Drage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas se pretražuje područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage.

Osim toga nastavlja se s pretragom akumulacijskoga jezera Brljan, priopćeno je jutros iz Policijske uprave šibensko-kninske.
U pretrazi sudjeluje više od 130 osoba, uglavnom pripadnika policije, uz pripadnike Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Policija nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) priopćili su jutros da je u sklopu potrage za Antonijom Bilić, na ispumpavanju jezera Brljan na rijeci Krki od 2. do 7. srpnja bilo angažirano ukupno sedam pripadnika Državnih intervencijskih postrojbi (DIP) iz Šibenika, Splita i Zadra. Korišteno je 25 tlačnih cijevi, 13 komada različitih vrsta pumpi, kao i 10 motornih pumpi dopremljenih iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Zagreb. (Hina)

Pročitajte i ovo Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene