Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušaj ubojstva

Policija otkrila detalje drame kod naplatnih kućica: Muškarac koji je pokušao pregaziti sunarodnjake nije bio sam u vozilu

Zbog svađe u prometu 39-godišnji Slovenac automobilom je naletio na dvojicu sunarodnjaka i ozlijedio ih.

Prava drama odvijala se u petak u 18:25 na autocesti A4 kod naplatne postaje Sveta Helena. Kako javlja zagrebačka policija, 39-godišnji Slovenac nakon svađe u prometu automobilom je naletio na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušao se spasiti Užas u susjedstvu! Muškarac ušao u lift i poginuo

Pročitajte i ovo Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Zoran Pripuz - 4 zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke Određen je istražni zatvor za troje uhićenih zbog kampova na Murteru

U osobnom automobilu 39-godišnjaka bila je 23-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnika pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđene.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju na štetu 42-godišnjaka i 35-godišnjaka, te kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom na štetu 23-godišnjakinje i maloljetne osobe.

"Osumnjičeni 39-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija u subotu u večernjim satima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene