Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid završio

Policija traga za ubojicom starca iz Lučkog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrt 82-godišnjeg starca čije je tijelo u četvrtak navečer pronađeno u kući u zagrebačkom naselju Lučko policija je okarakterizirala kao ubojstvo pa tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Prema prvim policijskim službenim podacima nepoznati je ubojica starca usmrtio od 13. do 14. travnja između 11 i 16 sati u njegovoj kući u Hrvatskoselskoj ulici.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a očevid je obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Velikoj Gorici, izvijestila je policija.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na neslužbene informacije, ulazna vrata kuće u kojoj je pronađeno tijelo bila su širom otvorena pa je vrlo vjerojatno da su potencijalni ubojica ili više njih pobjegli u žurbi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene