Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispituje više osoba

Policija još uvijek nije pronašla vozača koji je usmrtio Glavana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija razgovarala je danas s više osoba koje bi se mogle dovesti u vezu s prometnom nesrećom u kojoj je u Varaždinu poginuo likovnog i glazbeni kritičar Darko Glavan, no još uvijek nitko nije uhićen i kazneno prijavljen, doznaje se večeras u PU varaždinskoj.

'Imamo neke indicije i nekoliko osoba koje bi mogle imati veze s nesrećom dovedeno je na razgovor, ali još uvijek nismo pronašli automobil koji je udario u Darka Glavana i vozača koji je skrivio nesreću', izjavio je Dražen Krtanjek iz Ureda načelnika PU varaždinske, opovrgnuvši tako nagađanja nekih medija da je uhićen sumnjivac i da je riječ o muškarcu iz Ludbrega.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Krtanjek nije želio precizirati s koliko osoba je policija razgovarala. Kazao je da je u tijeku intenzivna kriminalistička obrada u koju je uključen velik broj policajaca i tijekom koje je pregledano nekoliko vozila. Krtanjek očekuje da će se nešto više o rezultatima obrade znati sutra.

Glasnogovornica varaždinske policije Marina Kolarić također je izjavila da još uvijek nitko nije uhićen i osumnjičen za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. 'Izvidi idu u nekoliko smjerova. Svi tragovi se provjeravaju, no za sada počinitelj nije otkriven i nažalost ne možemo reći da je slučaj riješen', kazala je.

>> Darka Glavana je usmrtio nepoznati vozač

Darko Glavan, povjesničar umjetnosti, glazbeni i likovni kritičar i publicist poginuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak dok je pješačio županijskom cestom između Varaždina i Turčina, nakon koncerta Carlosa Santane na Radar festivalu. Nepoznati vozač koji ga je usmrtio oko kilometar i pol od stadiona Varteksa na kojem je održan koncert pobjegao je s mjesta nesreće. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene