Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ih vidjeli?

Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana

Policija traži dva muškarca
Policija traži dva muškarca Foto: PU Zagrebačka
Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija policija ih poziva da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192.

Zagrebačka policija objavila je na kako traži dvije muške osobe povezane s događajem koji se dogodio početkom veljače.

"U subotu 2. veljače u Zagrebu, u Branimirovoj ulici nepoznati su počinitelji počinili kaznena djela "Nasilničko ponašanje“ i "Tjelesna ozljeda“. Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima", naveli su iz policije.

Pročitajte i ovo Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi  

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok između 180 i 185 centimetara, srednje tjelesne građe, kratko ošišane crne kose, odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crni gornji dio trenirke, crne traperice i crne tenisice.

Drugi muškarac star je između 35 i 40 godina, visok oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, obrijane glave, tetovaže na lijevoj podlaktici, odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom "Dinamo", crne hlače, crvene tenisice te oko struka nosi torbicu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija policija ih poziva da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene