Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen i fotorobot

Brat ubijenog zaštitara: Nadam se da će naći krivca za našu tragediju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija još nije pronašla ubojicu 49-godišnjeg zaštitara Damira Klapšeca koji je ubijen u pljački banke u Dubravi.

MUP je objavio i fotorobot ubojice no još uvijek nema konkretnog pomaka u istrazi. Policija je zaprimila i nekoliko dojava građana te pozivaju sve ostale ako primijete muškarca s fotorobota, da se jave na telefon 192 ili u najboljižu policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nenad Barinić Najpoznatiji crtač fotorobota otkriva tajne zanata: Što na kriminalcu prvo primijete žene, a što muškarci... Slika nije dostupna Za nepovjerovati FOTO Je li ovo najgori policijski fotorobot ikad?

>> Objavljen foto-robot pljačkaša ubojice, policija traži pomoć

>> FOTO: Policija moli pomoć u potrazi za pljačkašem

'Do sada smo dobili nekoliko e-mailova i telefonskih poziva. Neke informacije su nam pomogle pa možemo reći kako smo u istrazi otišli korak naprijed', rekla nam je glasnogovornica PU Zagrebačke Jelena Bikić koja je istaknula kako su fotorobot radili prema izjavama očevidaca, a policija raspolaže i snimkama nadzorne kamere.

Obitelj ubijenog zaštitara, 49-godišnjeg Damira Klapšeca, nada se kako će se krivac brzo pronaći. 'Nadam se da će doći do uhićenja i da će se jedanput pronaći krivac koji nam je zbilja donio veliku tragediju i jednu životnu traumu', nada se Željko, brat ubijenog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene