Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio zaštitara i pobjegao s novcem

FOTO: Policija moli pomoć u potrazi za pljačkašem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom pljačke banke u zagrebačkoj Dubravi ubijen je zaštitar.

Ubojstvo se dogodilo jutros oko 8.30 sati u poslovnici Volksbanke, u naselju Dubrava kod kućnog broja 159. U poslovnici je bilo četvero zaposlenih i zaštitar, koji se prema prvim informacijama bacio na razbojnika te je došlo do hrvanja.

Pročitajte i ovo Noćni klub u Biogradu - 5 Slavlje se pretvorilo u tragediju Tučnjava u biogradskom klubu: Umro zaštitar, privedene dvije osobe - ''Bilo je tu i ranije problema'' Slika nije dostupna Pravomoćna presuda Osuđen zaštitar kojemu se nije radilo: Dojavio o četiri bombe u trgovačkom centru pa sve priznao

'Pustite me, pucat ću', zadnje su riječi koje je izgovorio pljačkaš prije nego što je s dva hica ubio 49-godišnjaka koji je posao zaštitara u poslovnici Volksbanke obavljao godinama. Pljačkaš je pobjegao s mjesta događaja s nekoliko stotina tisuća kuna, potvrdila je Jelena Bikić, glasnogovornica PU zagrebačke. Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć no desetak minuta nakon ranjavanja zaštitar tvrtke 'Sokol Marić' je umro.

Policija je izvijestila kako je pljačkaš muškarac u 40-im godina, visine oko 175 centimetara, ispijenog lica i šiljastog nosa. Tijekom pljačke na sebi je imao šarenu kapu i rukavice. Policija moli građane da se jave ukoliko imaju informacije koje bi mogle dovesti do uhićenja pljačkaša.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene