Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nepovjerovati

FOTO Je li ovo najgori policijski fotorobot ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski fotoroboti ponekad mogu pomoći u pronalasku kriminalca, no onda ima onih fotorobot crteža, koji veze s mozgom nemaju.

Dvije žene opljačkane su u Teksasu od strane napadača koji je bio naoružan nožem i to usred bijela dana, a ured šerifa okruga Lamar napravio je fotorobot kojeg možete vidjeti priloženog na fotografiji, prema iskazima tih dviju žena.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Šerifov ured istaknuo je opasku kako se radi samo o crtežu koji sliči pljačkašu, a ne točnom izgledu pljačkaša. S ovim potonjim bi se možda složili samo likovi iz crtića, a i ova prva tvrdnja toliko je nebulozna, obzirom na fotorobot da Huffington Post piše "Dobro da su to raščistili".

FOTO Otkriveno kako izgleda mogući počinitelj masakra u Alpama

Ako vam iz tog fotorobota nije jasno o kakvom se počinitelju radi, evo i pismenog opisa.

"Napadač je visine oko 180 centimetara te u dobi između 25 i 30 godina, s vrlo malo ili ništa dlaka po licu te je jače građe. Nos mu je ravan, ima kratku crnu kosu i okruglo lice s tetovažama na obje ruke te lijevoj strani vrata. Jedna od opljačkanih žrtava čvrsta je u opisu tetovaže na vratu, ističući kako je napravljena od puno crvene boje."

Sami procjenite imaju li netom navedeni opis i fotorobot logike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene