Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za ubojicom

KRVAVA TUČNJAVA U KAFIĆU Ubijen muškarac, policija traga za ubojicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u mjestu pokraj Karlovca ubijen 50-godišnji muškarac. Policija traga za ubojicom.

Sinoć je u masovnoj tučnjavi ispred kafića ubijen 50-godišnjak, potvrdila je policija.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

'Jučer oko 22.40 sati ispred ugostiteljskog objekta u Belajskim Poljicama došlo je do fizičkog sukoba više osoba te je tom prilikom smrtno stradao 50-godišnjak. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog kaznenog djela u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja nad više osoba', priopćila je PU karlovačka.

Žrtva je vjerojatno mještanin Belajskih Poljica ili nekog od naselja u blizini, s obzirom da je u kafić došao biciklom koji je tamo i ostao naslonjen na zid kafića, piše KA portal.

'U sukobu s nepoznatom osobom smrtno je stradao muškarac rođen 1966. godine. Očevid je izvršen, izvidi su u tijeku a za sada ne znamo počinitelja i ne možemo ništa više reći, rekao je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Zdravko Car.

Dodao je da su na tijelu vidljive opsežne ozljede, koje su nanesene nekim predmetom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene