Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreći je kumovao alkohol

Poginuo suvozač iz Golfa koji se zabio u kameni usjek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač Golfa , pedesetogodišnjak i 47-godišnji putnik iz vozila, obojica također s opatijskog područja, s teškim su ozljedama prevezeni u KBC Rijeka . U teškom su stanju, ali nisu životno ugroženi.

Suvozač iz Golfa riječkih oznaka, 52-godišnji S.K. s opatijskog područja, poginuo je u prometnoj nesreći koja se u petak kasno navečer dogodila na cesti Rupa - Matulji kod mjesta Mučići.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Vozač Golfa , 50-godišnjak i 47-godišnji putnik iz vozila, obojica također s opatijskog područja, s teškim su ozljedama prevezeni u KBC Rijeka . U teškom su stanju, ali nisu životno ugroženi.

>> Mladić naletio na pješakinju (83), preminula u bolnici

Nesreća se dogodila nešto poslije 23 sata kada je vozač Golfa, koji je , kako je izvjestila policija , bio pod utjecajem alkohola, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem i nakon izlaska iz zavoja i udario u kameni usjek uz cestu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene