Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesigurnost na cesti

''Pod gasom'' jurila Istarskim ipsilonom 165 kilometara na sat

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Alkohol i brzina glavni su uzrok smrti na hrvatskim cestama, no mnogi i dalje ignoriraju tu činjenicu. Policija je na Istarskom ipsilonu zaustavila ženu koja je njime jurila pod utjecajem alkohola.

Prometna policija zaustavila je na Istarskom ipsilonu u ponedjeljak, 17. travnja, oko 17:40 vozilo Kia, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz smjera Vodnjana u smjeru Pule upravljala 45-godišnjakinja.

Žena je na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h upravljala vozilom brzinom od 165 km/h, i to pod utjecajem alkohola od 1,33 promila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drugi pobjegao Pijan sjeo za volan i dao po gasu, sletio u kanal i prevrnuo se na krov: Ozlijeđeno trogodišnje dijete

Pročitajte i ovo Tihomir Drobec i Srna Bijuk SAMO DANAS 220 PREKRŠAJA Policija o uzrocima najtežih nesreća: "Preporučujem da svi vozači koriste pojas u vozilima"

Vozačica je isključena iz prometa te joj je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama određena kazna u iznosu od 1320 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene