Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Pijani Slovak kriv za nesreću u kojoj je poginuo Splićanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer popodne na državnoj cesti D-8 u Stupin Čelinama kod Rogoznice, poginuo je 75-godišnjak iz Splita, izvijestila je policija.

Očevidom je utvrđeno da je nesreću izazvao 44-godišnji državljanin Slovačke koji je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim vozilom marke 'ford focus', slovačkih oznaka iz smjera Splita prema Šibeniku. Dolaskom u Stupin Čeline nije prilagodio brzinu vožnje nepreglednom zavoju i od kiše mokrom kolniku te je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s vozilom marke 'zastava 101', kojim je upravljao 75-godišnjak iz Splita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalet vozila Prošao kroz crveno: Preminula djevojčica koju je pregazio Slika nije dostupna Udarili u zid i stablo U dvije prometne nesreće dvoje teško ozlijeđenih

Od zadobivenih ozljeda 75-godišnji Splićanin umro je u šibenskoj bolnici. Protiv 44-godišnjeg Slovaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće, te će danas biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene