Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalet vozila

Prošao kroz crveno: Preminula djevojčica koju je pregazio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć nešto prije 22 sata u Zadru, u Zagrebačkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 14-godišnja biciklistica na koju je naletjelo osobno vozilo, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Iz zadarske policije je potvrđeno kako je djevojčica prelazila cestu na prijelazu obilježenom semaforom. 'Djevojčici je bilo zeleno svjetlo, a na nju je naletio vozač osobnog automobila gospićkih registracijskih oznaka', rekla je za Dnevnik.hr Sanda Poljak Jurinčić, glasnogovornica PU zadarske. Dodala je kako je djevojčica preminula u kolima Hitne pomoći. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač automobila za vrijeme nesreće u krvi nije imao alkohola. Na upit je li vozač koji je usmrtio djevojčicu testiran na droge, glasnogovornica Poljak Jurinčić nije znala odgovoriti.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene