Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Presuda 19. listopada

Paravinja iznio obranu: Nisam kriv!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Šibeniku Dragan Paravinja na zatvorenom ročištu iznio je svoju obranu.

Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić, rekao je kako smo danas čuli obranu, nakon čega je dokazni postupak u cijelosti završen. Dodao je kako će se 17. i 18. listopada čuti završne riječi, dok bi 19. listopada trebala biti donesena presuda.

Pročitajte i ovo Vesna Juraić na suđenju braći Mamić Radila u računovodstvu Punica Luke Modrića svjedočila na suđenju Mamićima: "Ne sjećam se" Slika nije dostupna Teško ubojstvo Kreće novo suđenje Paravinji za ubojstvo Antonije Bilić

>> 'Obitelj Antonije Bilić samo želi istinu je li im kći živa ili mrtva'

Odvjetnik Ljubičić dodao je kako su oštećeni zadovoljni rezultatima, teško im je i jedva čekaju kraj sudskog procesa. Obitelj Bilić nema prigovora na rad suda, ali nema ni onog najvažnijeg, kaže odvjetnik, a to je tijelo Antonije.

Dragan Paravinja danas je na sudu rekao da se ne osjeća krivim, neslužbeno doznajemo. Također je neslužbena informacija da su se na današnjem ročištu pregledavale snimke sa sudskog postupka protiv Paravinje u Banja Luci, gdje je on priznao krivnju, a kasnije tvrdio da je to rekao pod prisilom.

Podsjetimo, Antonija Bilić nestala je 7. lipnja 2011. nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala u kamion Dragana Paravinje. 43-godišnji vozač kamiona nakon uhićenja u Republici Srpskoj, priznao je ubojstvo, da bi pred hrvatskim pravosuđem sve zanijekao.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene