Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Ovo je mladić koji je počinio računalne prijevare, jeste li ga vidjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija porovodi kriminalističko istraživanje kako bi pronašli počinitelja računalne prijevare, a pomoć traže i od građana.

Policijski službenici policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela računalne prijevare koje je nepoznata osoba počinila na štetu 60-godišnjakinje i 63-godišnjaka iz Rijeke.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Kazneno djelo je počinjeno na način da je počinitelj u noći 31. svibnja na 1. lipnja 2011. godine podignuo novčani iznos od više tisuća kuna na bankomatu u Ulici Franje Čandeka u Rijeci.

Policija moli građane, ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi s priloženih slika, da se osobno jave u najbližu policijsku postaju ili da nazovu policiju na broj 192.

>> Ne nasjedajte: Virus traži da platite 500 kuna da vam policija odblokira računalo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene