Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kradljivac 'podigao' 50.000 kuna

Otkriven kradljivac bankovnih kartica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je otkrila kradljivca bankovnih kartica koji je na bankomatima 'podigao' 50.000 kuna na području Šibenika, Drniša i Knina.

Nakon kriminalističke obrade, za to se osnovano sumnjiči 24-godišnjak iz Splita. Utvrđeno je da je od ožujka do listopada počinio 11 kaznenih djela krađe i osam kaznenih djela računalnih prijevara na području Šibenika, Drniša i Knina, izvijestila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaduživanje 'Europo, gotovo je sa životom na kreditnu karticu!' Slika nije dostupna Priznao krivnju Za krađu brojeva kreditnih kartica dobio 20 godina zatvora

Osumnjičenik je ulazio u urede i službene prostorije javnih ustanova te službenicima krao lisnice s osobnim dokumentima i bankovnim karticama, a zatim je podizao novac na bankomatima.
Najviše je oštetio službenike drniške Gradske uprave kojima je 3. studenoga 'digao' 30.000 kuna. U Šibeniku je s bankomata 'podigao' 12.000 kuna, a na području Knina u listopadu je službenike javnih ustanova oštetio za 8000 kuna.

Protiv osumnjičenika slijedi kaznena prijava Općinskome državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene