Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen 48-satni pritvor

Šokantan epilog: Policija za ubojstvo mladića iz Španskog sumnjiči brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je izvijestila o novim detaljima u slučaju koji je šokirao zagrebačko naselje Špansko.

Neslužbeno doznajemo da je osoba privedena zbog ubojstva mladića u Španskom žrtvin brat. Izvijestili su da osumnjičeni nije ništa priznao, da u trenutku zločina nije bio pod utjecajem alkohola te mu je određen 48-satni pritvor.

Pročitajte i ovo Novac, plaća Objavljeni podaci Imate li toliko? Ovo je prosječna plaća u Zagrebu, a objavljeno i koje je zanimanje najplaćenije Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić

Osumnjičeni nije nikad evidentiran u policijskim izviješćima. Kako kažu u policiji, policija je nazvana sat vremena nakon što se dogodio zločin, a prema prvim informacijama ubijenog je pronašao njegov 22-godišnji brat. Na žrtvi su pronađene dvije ubodne rane, na vratu i prsima.

Još uvijek nije pronađen oštri predmet s kojim je ubojstvo izvršeno, neslužbeno doznajemo.

Podsjetimo, tijelo mladića pronađeno je u stanu u zagrebačkom naselju Špansko, u ulici Drage Gervaisa u subotu poslijepodne. Riječ o ubojstvu bez razbojništva, to jest, nema tragova provale.

>> Priveden osumnjičenik za nasilno ubojstvo mladića iz Španskog

Ubojstvo je dojavljeno putem Centra 112. Prema priči mladićevih prijatelja počinitelj mu je nožem prerezao vrat. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je PU zagrebačka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene