Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na policajca

Podignuta optužnica protiv gradonačelnikovog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu zbog napada na policajca protiv 22-godišnjeg Frana Vlahušića, sina dubrovačkog gradonačelnika.

Državno odvjetništvo u priopćenju navodi kako je okrivljeni (1992) u zagrebačkoj policijskoj postaji 8. svibnja, dok su ga vodili u prostoriju u kojoj je trebao biti dok se ne otrijezni, u pokušaju bijega odgurnuo policajca, koji je ozlijeđen kad je pao na ostakljena vrata.

Pročitajte i ovo Tko je sve dobio mandat? - 4 Nespojive funkcije Tko će sjediti na dvije fotelje? "Kad bi se to dozvolilo, sigurno bi Sabor bio pristojnije mjesto" Slika nije dostupna Aktualna tema Ministar o krahu slučaja Agrokor: DORH je birao tko će raditi vještačenje, a ne Vlada

Navodi se kako se to se dogodilo u vrijeme kada su policijski službenici nad njim obavljali policijsku obradu zbog prekršaja. Dvojica policijskih službenika su ga 'zbog vidno alkoholiziranog stanja' pridržavali za ruke, svaki s jedne strane. Kada su mu rekli da će ga odvesti u posebnu prostoriju dok se ne otrijezni, počeo je negodovati, a onda je pokušao pobjeći i gurnuo policijskog službenika dok su prolazili pored ostakljenih vrata. Policajac je zadobio više reznih rana desne nadlaktice i podlaktice. Optužnica protiv njega je podignuta za kazneno djelo 'prisile prema službenoj osobi', navodi se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici DORH-a.

Sin gradonačelnika Vlahušića bacio policajca kroz stakleni zid

Fran Vlahušić bio je 8. svibnja u ranim jutranjim satima doveden u zagrebačku policijsku postaju Centar nakon intervencije zbog tučnjave ispred noćnog kluba 'Team Club' u Kačićevoj ulici. Bilo mu je izmjereno 2,75 promila alkohola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene