Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Omiški svećenik priveden zbog pedofilije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je počinio bludne radnje nad dvojicom malodobnih mladića policija je jučer istražnom sucu Županijskog suda u Splitu privela 62-godišnjaka sa splitskog područja koji je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Kako se doznaje od istražnog suca Mlađana Prvana, osumnjičeni je negirao počinjenje kaznenog djela te je ustvrdio da je to osveta jednog od malodobnika kojega je prošloga tjedna kazneno prijavio zbog potkradanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane kazneno djelo Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem Slika nije dostupna Suspendiran svećenik priveden zbog bluda

Osumnjičeni je također izjavio, rekao je sudac Prvan, da ga se na ovaj način insinuira i neosnovano tereti, jer je u posljednje vrijeme pomodno prijavljivati svećenike za bludne radnje, homoseksualnost i pedofiliju.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 62-godišnjak počinio dva kaznena djela bludnih radnji na štetu dvojice malodobnika od početka rujna 2004. do kraja lipnja 2006. godine.

Muškarac ih je u svojem osobnom vozilu na različitim lokacijama i odvojeno, koristeći zaseban položaj u odnosu na malodobnike i njihovu nezrelost, za vrijeme vožnje dirao i milovao po čitavom tijelu te pričao o svojim seksualnim iskustvima tražeći da i oni pričaju o tome.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene