Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pobjegao nakon nesreće

Objavljeni detalji nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno dijete (9): Vozač je i prije udara u djecu sletio u kanal, policija ga  uspjela pronaći

Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr)
Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Tihana Graši?/ePodravina.hr
Aktualno Galerija Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Foto: Tihana Graši?/ePodravina.hr Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Foto: Tihana Graši?/ePodravina.hr Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Foto: Tihana Graši?/ePodravina.hr +0 Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Galerija 1/4 >>
Policija je objavila detalje prometne nesreće u mjestu Goričko kod Koprivnice u kojoj je u naletu automobila ozlijeđeno dvoje djece (8 i 9 godina) na biciklima. Vozač je nakon nesreće pobjegao, ali ga je policija pronašla i uhitila tijekom večernjih sati.

Prema policijskom priopćenju, do nesreće je došlo u srijedu oko 18:45 u mjestu Goričko. Policija navodi da je osobni automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake, koji se kretao u smjeru Koprivničkog Ivanca, "uslijed neprilagođene brzine" sletio s kolnika u južni odvodni kanal.

Pročitajte i ovo Autobus sletio s ceste Prometna nesreća Autobus sletio s ceste i zabio se u postaju, ozlijeđeni putnici Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik - 4 nesreća u Zagrebu FOTO Vozaču pozlilo u vožnji, preminuo je: Automobil završio na tračnicama

Nakon toga se vratio na cestu te u zanošenju udario u bicikl kojim je upravljao osmogodišnjak (policija navodi da je dijete vozilo nepropisno sjevernom prometnom trakom bez zaštitne kacige).

Dijete je palo s bicikla u sjeverni odvodni kanal, a vozač automobila potom je udario u drugi bicikl koji je vozio devetogodišnjak (policija navodi da je i to dijete upravljalo nepropisno sjevernom prometnom trakom bez zaštitne kacige na glavi). To je dijete od siline udarca odbačeno u sjeverni odvodni kanal, dok je njegov bicikl odbačen na južnu prometnu traku. 

Vozilo je sletjelo u sjeverni odvodni kanal, nakon čega se vratilo na kolnik i bez zaustavljanja udaljilo s mjesta događaja prometne nesreće, navodi policija.

Djeca su prevezena u Opću bolnicu Koprivnica. Do sada prikupljenim informacijama dječak rođen 2010. g. zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok drugi dječak nije zadobio ozljede.

"Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je muškarac rođen 1942. g. s koprivničkog područja. U tijeku je kriminalističko istraživanje", navodi se u policijskom priopćenju.

Za vrijeme obavljanja očevida, od 19:10 do 21:05 za sav promet bila je zatvorena županijska cesta te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Aktualno Stravična nesreća kod Novske: Autoprijevoznik već kažnjavan zbog nepoštivanja zakona o radnom vremenu i odmoru svojih vozača Očevid nakon nesreće na odmorištu Novska (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Očevid nakon nesreće na odmorištu Novska (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Očevid nakon nesreće na odmaralištu Novska (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Stravična nesreća kod Novske: Autoprijevoznik već kažnjavan zbog nepoštivanja zakona o radnom vremenu i odmoru svojih vozača 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene