Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan napad

Novi preokret: Pomahnitali nasilnik koji se u Splitu zabijao autom i prijetio ipak ide u istražni zatvor

Napad u Splitu - 3
Napad u Splitu - 3 Dnevnik Nove TV
Aktualno Galerija Napad u Splitu - 3 Napad u Splitu - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Napad u Splitu - 4 Napad u Splitu - 4 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Galerija 1/3 >>
Prije tjedan dana zabijao se u automobil u kojem su bile tri mlađe osobe, a sad mu je određen istražni zatvor.

Muškarac (37) koji se u rastrojenom stanju prije tjedan dana zabijao u automobil u kojem su bile tri mlađe osobe danas se iza podneva pojavio na splitskom Županijskom sudu te mu je određen nakon saslušanja određen jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage poslao ga je na 'hlađenje' u istražni zatvor na Bilicama zbog opasnosti od ponavljanja djela obzirom da iza sebe ima podeblji dosje zbog obiteljskog nasilja, krivotvorenja isprava i prijetnje te dovođenja u opasnost života i imovine, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o muškarcu koji je ranije imao problema s policijom, a često je bio u alkoholnom stanju.

Podsjetimo, agresivni muškarac nasrnuo je kobne večeri na troje mladih koji su bili u automobilu. Htio je ih je izvući iz auta i nešto raspraviti s njima.

Mladi su se odmah javili policiji i zatražili pomoć, no nasilnik nije odustajao. Dok su razgovarali s policijom, nasrnuo je na njihov automobil. Pokušali su mu pobjeći, ali se na kraju zabio u njih. Na snimci se čuju krici i vrištanje, bili su prestravljeni.

"Vozi, samo bježi, ubit će nas!" čuje se na videu.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Zemunu Izlazio iz dvorišta Uznemirujuća snimka brutalnog ubojstva u Zemunu: Ubojica s medicinskom maskom prišao muškarcu i upucao ga

Iako je policija potom napadača privela, on nije zadržan već je nakon obrade u bolnici, gdje je završio zbog rastrojenosti, doveden u policijsku postaju, a potom pušten kući

Tek nakon što je slučaj završio u medijima kao i zastrašujuća snimka napada, splitska policija je najavila da će analizirati postupak. Zbog toga će dvojica policajaca na disciplinski postupak, a zbog propusta je smijenjen i načelnik splitske policijske postaje.

Ozbiljne zamjerke na rad smijenjenog šefa druge policijske postaje u posljednje vrijeme javno su iznosili čelnici Grada Splita. Tvrde da u nekim situacijama policijski službenici ove postaje ne postupaju jednako.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene