Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM

Napad nožem u Stobreču: Mladić uboden u prsa, preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Stobreču je izboden dvadesetrogodišnji mladić u ranim jutarnjim satima. Prevezen je u bolnicu, no od zadobivenih ozljeda je preminu.

Prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske mladić je uboden u predjelu prsišta u petak ujutro oko 4:15. Iako je prevezen u bolnicu, 23-godišnjak je od posljedica ozljeda preminuo

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Napad se dogodio na ulici u Stobreču na Putu svetog Lovre. Policija je obavijestila Županijsko državno odvjetništvo i intenzivno tragaju za napadačem. 

Po pisanju lokalnih medija, žrtva je 23-godišnji Ivan Mate Blažević koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Brune Marića, prenosi Hina.

Iako neke neslužbene informacije govore kako je policiji poznat identitet napadača, u policiji nam to nisu mogli službeno potvrditi. 

Pretpostavlja se da je mladić uboden nožem ili nekim drugim predmetom.

"Probudila me ta silna buka. Izašla sam na balkon jer tu živim, soba mi je tu do ceste. Kad sam izašla vidjela sam jednu hordu tih divljaka koji su bili do pasa goli, psovke... Što je to bilo, to je bio užas, nisam niti skužila što je bilo dok poslije nisam čula povike", izjavila je svjedokinja Mara.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene