Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladić iz Podace

Nakon prijave nestanka iz Neretve izvučen mrtav mladić u autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prijave o nestanku 22-godišnjaka iz Podace, oko 20.30 iz Neretve na predjelu Luke izvučen je automobil s njegovim mrtvim tijelom, priopčila je PU dubrovačko-neretvanska.

Izvršenim prepoznavanjem utvrđeno da se radi o mladiću iz Podace, pokraj Gradca, čiji je nestanak oko 14 sati prijavljen u Policijskoj postaji Ploče, a nakon čega se odmah krenulo u pretragu terena u kojoj su sudjelovali policijski službenici, policijsko plovilo, pripadnici JVP Ploče, ronioci iz Metkovića i Interventne jedinice policije. 

Pročitajte i ovo Splitska luka Slika ljeta Splitska luka puca po šavovima, koliko još može izdržati? "Hitno se treba nešto poduzeti" Slika nije dostupna Urušilo se 30 metara obale 'Luka Metković bit će sanirana do proljeća'

Očevidom je utvrđeno da je 22-godišnji vozač smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer rano ujutro između 3 i 4 sata, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolnika u rijeku.  Na tom dijelu ceste promet je bio zatvoren u vremenu od 19.25 do 20.45 sati.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene