Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novčane kazne stranim državljanima

Na graničnome prijelazu Kleku zaplijenjena droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom redovite kontrole na graničnome prijelazu Kleku, između Hrvatske i BiH, policija je u tri navrata zaplijenila ukupno 25,1 gram hašiša i 7,5 grama marihuane.

Španjolskome državljaninu, koji je u vozilu za kampiranje skrivao hašiš u limenoj kutijici i vrećici za šećer, njemačkome državljaninu, koji je marihuanu skrivao u potplatu tenisice i državljaninu Australije, nakon kriminalističke istrage, Prekršajni sud u Metkoviću izrekao je novčane kazne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura

>> Kod Križevaca otkriven nasad marihuane

Zbog neovlaštenog posjedovanja droge, protiv njih će biti podnesene i kaznene prijave, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Policija je jučer na temelju sudskog naloga na Zvekovici, u Konavlima, u kući kojom se koristi 36-godišnjak pronašla 32 grama marihuane i tri grama speeda te metalnu drobilicu s tragovima marihuane. Muškarac je uhićen te je doveden u policiju na kriminalističku istragu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene