Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod Valpova

Pokušaj ubojstva: Pijan uletio u DVD, ranio policajca pa nasrnuo na dvije osobe

Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3
Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3 Foto: Vlado Kos/Cropix
Uhićeni 64-godišnjak koji je u petak u Šagu kod Valpova iz vatrenog oružja ranio policajca te pokušao usmrtiti još dvije osobe bit će prijavljen za dva kaznena djela - pokušaj teškog ubojstva i pokušaj ubojstva, izvijestila je u u subotu osječko-baranjska policija.

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u petak u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Šagu "64-godišnjak iz vatrenog oružja propucao 55-godišnjeg policajca" Policijske postaje Belišće, koji je u tom trenutku bio izvan službe.

Potom je pokušao vatrenim oružjem usmrtiti još dvije osobe koje su se nalazile u prostoriji, ali u tome nije uspio zbog zastoja vatrenog oružja. Napadača su svladale napadnute osobe i zadržale do dolaska policije, koja ga je uhitila.

Osumnjičenom 64-godišnjaku utvrđena je koncentracija od 1,14 promila alkohola u krvi, a ranjeni 55-godišnji policajac prevezen je u osječki Klinički bolnički centar, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok preostale dvije osobe nisu ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojem je ranjen policajac - 2 napadač uhićen Detalji napada kod Valpova: "Pucao je u policajca, okrenuo se prema drugim osobama, ali čahura se zaglavila u cijevi"

Očevid na mjestu događaja obavila je osječko-baranjska policija u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene