Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio kaznenu prijavu

Mladi Vukovarac uhićen zbog ustaških grafita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je po Vukovaru ispisivao grafite slova 'U', policija je uhitila 19-godišnjaka.

jučer, ali i u veljači, ispisao niz grafita neprimjerenog sadržaja, policija je sinoć uhitila 19-godišnjeg Vukovarca koji je, uz kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari, predan pritvorskom nadzorniku, izvjestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Grafiti protiv Milanovića sa ustaškim obilježjima u Zagrebu, ilustracija - 2 Policija na terenu U središtu Zagreba osvrnuli pogrdni grafiti protiv predsjednika RH: "Milanovićeva i Putinova crkva"

>> Ustaški grafit na pravoslavnoj crkvi u Vinkovcima

Policija ga sumnjiči da je na pročelju poslovne zgrade na Trgu Slavija sprejom zlatne boje ispisao je šest grafita neprimjerenog sadržaja, među kojima i natpise 'Slavija', 'U'. Grafiti su dimenzija od 50 puta 20 centimetara do 150 puta 50 centimetara.

Osumnjičen je i da je u noći između 9. i 10. veljače, na istom trgu, na pročeljima zgrada ispisao niz neprimjerenih grafita među kojima i 'Vukovar nikada neće biti 'Bykobap', te više slova 'U'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene