Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni

Metković: Albanci 'pali' s 10 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 10 kilograma marihuane otkrila je hrvatska policija u albanskom automobilu na graničnom prijelazu Metković, a dvojica uhićenih Albanaca predana su pritvorskom nadzorniku dubrovačko-neretvanske Policijske uprave (PU).

Kako je danas priopćeno iz te PU, u subotu je pri ulaznoj graničnoj kontroli pregledan automobil albanskih nacionalnih oznaka, u kojem su bili 29-godišnji vozač i 62-godišnji putnik. Nakon što je pas za detekciju droga pozitivno reagirao, obavljena je i detaljna pretraga vozila te je u pregrađenom prostoru u podvožju vozila pronađeno 19 paketa oblijepljenih trakom. U njima je bilo 10.338 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

FOTO Zagreb: Konferencija za novinare koju su čuvali SPECIJALCI

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dvojica albanskih državljana jučer su predani pritvorskom nadzorniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene