Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zadar

Lažnim predstavljanjem prevarili 70 ljudi za gotovo pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhvatila je dvojicu muškaraca koje tereti da su lažnim predstavljanjem prevarili 70 ljudi, od kojih su izvukli gotovo pola milijuna kuna.

Muškarca starog 46 godina policija tereti da je u prošlih nekoliko mjeseci stupio u kontakt s više osoba s područja zadarske županije, pri čemu se lažno predstavio kao posrednik pri rješavanju statusa mirovine i od njih primio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Drugog, 39-godišnjeg muškarca sumnjiče da je, lažno se predstavljajući kao djelatnik agencije za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije, kontaktirao više osoba od kojih je na ime svojih usluga posredovanja i izrade dokumentacije primio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Šteta u oba slučaja procjenjuje se na gotovo 500.000 kuna, izvijestila je policija koja nastavlja istraživati dvojicu muškaraca zbog sumnje da su na isti način prevarili i druge osobe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene