Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprezno s pirotehnikom

Labin: Dječaku eksplodirala petarda u ruci, pretrpio ozljede oka, lica i ruke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak zadržan je na liječenju zbog ozljeda zadobivenih prilikom eksplozije petarde.

Ogrebotine rožnice oka te opekline po licu i ruci zadobio je osmogodišnji dječak iz Labina kojemu je petarda eksplodirala u ruci, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

Policija je utvrdila da je dječak u subotu oko 16,45 sati u labinskoj Ulici Matije Vlačića upalio petardu II. razreda koju nije odbacio, pa mu je eksplodirala u desnoj ruci. Liječnička pomoć mu je pružena u Hitnoj pomoći u Labinu, odakle je prevezen u riječki KBC, gdje je zbog ozljeda šake i lica zadržan na liječenju.

Pokrenuli peticiju: Žele zabraniti petarde u Hrvatskoj!

Policija utvrđuje tko je osmogodišnjaku dao petardu u ruke te još jednom apelira na građane da djeci nikako ne daju petarde, napominjući da se pirotehnička sredstva II. razreda ne smiju prodavati prije 27. prosinca. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene