Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sahranjena kriva žena

Pokopana je zapravo nestala 44-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom je utvrđeno da je u moru 15. travnja pronađena nestala 44-godišnjakinja, a ne Tea koja je prije nekoliko dana pronađena živa, a koju je obitelj krivo identicifirala te pod njezinim imenom sahranila pogrešnu osobu sahranila.

Vještačenjem je utvrđeno da je u moru pronađen leš nestale 44-godišnje Spličanke, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Nestanak žene njezina je obitelj prijavila 10. travnja, a zadnji put 44-godišnjakinja je viđena 4. travnja.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

>> Split: Policija nabasala na 'mrtvu' ženu

Podsjetimo, tijelo nepoznate žene pronađene u splitskoj luci identificirala su čak četiri člana njezine obitelji. Svi su potvrdili da je to njihova Tea. Sve se počelo događati kada je zbog remećenja mira u stanu u Držićevoj ulici splitska policije privela 50-godišnjeg muškarca i 39-godišnju ženu. 'Utvrđivanjem identifikacije, utvrđeno je da se žena vodi kao preminula', rekla nam je Marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Policija je po njenim podacima shvatila da pred njima sjedi 39-godišnja Tea, čije su ime upisali kada su imali slučaj utopljenice iz splitske luke. Tijelo pokopane 44-godišnjakinje biti će ekshumirano, uz prisutnost patologa i istražnog suca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene