Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je pronađen u moru?

Split: Policija nabasala na 'mrtvu' ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jučer intervenirala u sukobu 50-godišnjaka i ženske osobe te provjerom identiteta utvrdila da je riječ o ženi koja se vodi kao preminula.

U trajektnoj luci 15. travnja ove godine pronađeno je mrtvo žensko tijelo. Nakon obdukcije i prepoznavanja od strane članova obitelji, žena je sahranjena, kažu iz splitske policije. Jučer je policija nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira, tijekom provjere identiteta, utvrdila da se radi o 39-godišnjakinji koja se vodi kao preminula.  Iz splitske policije izvještavaju kako je 39-godišnjakinja hospitaliziranja u KBC-u Split te kako se utvrđuje identitet osobe koja je pronađena mrtva u moru 15. travnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga

'Mogu potvrditi da će policijski službenici za zakonitost postupanja ove policijske uprave obaviti svoj dio posla, utvrditi sve relevantne činjenice ovog događaja, o čemu ćemo medije naknadno obavijestiti', rekla nam je marina Kraljević-Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-Dalamatinske.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene