Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija provodi očevid

Sl. Brod: Ubio ga nožem nakon svađe oko gledanja televizije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (63) ubijen je noćas oko jedan sat iza ponoći.

Noćas (subota) oko jedan sat iza ponoći u Bebrini nedaleko od Slavonskoga Broda ubijen je 63-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Maloljetnik na smrt nožem izbo 9-godišnjaka

Osumnjičeni 56-godišnjak uhićen je na mjestu događaja.

Brodsko-posavska policija još utvrđuje okolnosti noćašnjeg ubojstva u Bebrini kod Slavonskog Broda gdje je 55-godišnjak nožem ubio 63-godišnjaka s kojim je živio u privatnom smještaju za starije osobe, a neslužbeno se doznaje kako je ubojstvu prethodila svađa oko gledanja televizije.

Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić izvijestila je kako se ubojstvo dogodilo oko 1 sat u noći unutar dvorišne zgrade, nakon svađe dvojice muškaraca uslijed koje je 55-godišnjak nožem nanio teške ozljede 63-godišnjaku od kojih je na mjestu umro.

Policija je osumnjičenog uhitila oko 1,40 sati na mjestu ubojstva, a nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili razlozi i ostale činjenice vezane uz ovaj tragični događaj.

Muškarci su do sada mirno živjeli u kući 45-godišnje žene koja je o njima i skrbila. Prema neslužbenim informacijama, muškarci su se sukobili oko gledanja televizije.

(Agencija VLM/Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene