Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro tijekom vožnje?

Sinj: U automobilu pronađen mrtav vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U osobnom automobilu je u nedjelju ujutro kod Sinja pronađen mrtav muškarac (61), a još uvijek se pouzdano ne zna je li umro tijekom vožnje ili nakon što je sletio s ceste, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 4 sata u mjestu Vedrine nedaleko od Sinja, gdje je 61-godišnjak vozio Citroen Saxo splitskih registracijskih oznaka i za sada iz neutvrđenih razloga sletio sa ceste, kazali su u policiji.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Odmah nakon dojave o nesreći policija je izašla na mjesto događaja, te je utvrđeno da je 61- godišnji vozač mrtav. Očevidom nisu utvrđeni tragovi kočenja, a s obzirom na manja oštećenja na vozilu, utvrđuje se je li vozač stradao u prometnoj nesreći ili je smrt nastupila prije slijetanja vozilom.

Požega: Pijan i bijesan divljao po cesti, na kraju teško ozlijedio staricu

Tijelo 61-godišnjeg vozača je prebačeno na Odjel patologije splitske bolnice, gdje bi se obdukcijom trebao utvrditi uzrok smrti. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene