Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilnik u prometu

Požega: Pijan i bijesan divljao po cesti, na kraju teško ozlijedio staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasilnik, koji je vozio pod utjecajem alkohola, u svađi s više osoba poslije prometne nezgode teško je ozlijedio 91-godišnju staricu, čija je kuća u toj prometnoj nezgodi oštećena.

Kako je u ponedjeljak izvijestila požeško-slavonska Policijska uprava, u subotu oko 21 sat u mjestu Blacko, 40-godišnji vozač osobnog automobila 'volkswagen' nije prilagodio brzinu vožnje i udario je u traktor, odbacivši ga. Traktor s poluprikolicom, kojega je prethodno parkirao 43-godišnjak, udario je u metalnu ogradu i zid kuće u vlasništvu 91-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

Nakon toga vozač automobila napao je 43-godišnjeg vlasnika traktora, zatim se posvađao s 18-godišnjakinjom i 26-godišnjakinjom koje su bile na ulazu u dvorište, a 91-godišnju vlasnicu je teško tjelesno ozlijedio.

Stravičan sudar sa šleperom: Poginulo 4 mladih, nekoliko vozača prošlo pored njih bez da su pomogli

Bijesnom vozaču izmjereno je 1,61 promila alkohola u krvi, a zbog opasnosti daljeg nasilništva, policija ga je smjestila u posebnu prostoriju.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog, a protiv 43-godišnjeg vlaniska neregistriranog i neosiguranog traktora slijedi obavezni prekršajni nalog. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene